Promo Meeracle Foundation & Concealer

Siapa yg teka harga RM59??? Ya betul!! #wowMEERACLEnya !!! 😱🤩🎉

Sale ni memang special sangat tau sebab ni first time MEERACLE buat sale harga Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni punya harga sampai camniii!

Yang mana dari dulu teringin nak guna Foundation MEERACLE tu, haa ini lah masanya untuk korang beli sebab harga dah jadi murah dah ni!!

Memang #wowMEERACLEnya sangat!! 🥰🥳 Baik korang grab cepat foundation ni, sebab mungkin time ni je yg MEERACLE akan buat harga durian runtuh macam ni.

Murah ok, dari harga RM89 jadi RM59 je!!! 😱😱 Kalau terlepas, mungkin dah tak dapat harga murah macam ni tauuu! So baik korang cepattttt!

Promosi ni bermula pada 23/4/2020 hingga 23/05/2020 SAHAJA.

 

📲 Whatsapp: 011-1073 1776
📲 Whatsapp: 011-1073 1776

http://meeraclePuchong.wasap.my/
http://meeraclePuchong.wasap.my/

COD @ Puchong

Instagram: @meeracle.premium

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *